Peppermint Bark

Ingredienser
  • Halvmörk choklad

  • Vit choklad

  • Pepparmintsolja (finns på apoteket)

  • Krossade polkagriskarameller

Gör så här:
  1. Börja med att smälta den halvmörka chokladen och blanda ner någon droppe efter tycke och smak av pepparmintsoljan. Häll chokladen i en form med ett bakplåtspapper i botten. Bred ut med en slickepott och ställ den sedan i kylskåpet i ca 1 timme tills den stelnar.

  2. Smält den vita chokladen och bred ut den över den mörka chokladen som stelnat i kylskåpet.

  3. Som topping lägger du på krossade polkagriskarameller. Ställ tillbaka i kylskåpet och låt hela härligheten stelna, sedan är det bara att bryta bitar och njuta!

 

Tips! Bitarna bör förvaras i kylskåpet tills strax innan de ska ätas för att undvika att det blir kladdigt. 

Bild och recept lånat från maggish.wordpress.com