Pepparkaks- whoopies

Ingredienser

12 portioner

  • 24 pepparkakor

  • 180 g Philadelphia Original

  • 150 g karamelliserad mjölk

  • 100 g mörk choklad (t.ex. Marabou Premium)

  • 25 g smör

Gör så här:
  1. Bryt chokladen i bitar och smält den över ett vattenbad eller i mikron.

  2. Tillsätt smöret i chokladen och låt det smälta. Rör om tills allt är väl blandat.

  3. Placera hälften av pepparkakorna med undersidan uppåt på ett bakplåtspapper och bred på ett generöst lager (ca 10 g) Philadelphia på varje kaka.

  4. Bred sedan på ett lager (ca 10 g) dulce de leche, och lägg sedan resten av pepparkakorna som ett lock över fyllningen.

  5. Doppa halva kakan i den smälta chokladen, lägg tillbaka på bakplåtspappret och låt chokladen stelna innan servering.

Bild och recept lånat från koket.se